Новина: Полицията предприема строги мерки за мача на "Хебър" в Брацигово
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
петък 19 юли 2019 - 13:29:21

Пазарджик


От ОДМВР-Пазарджик и РУ-Пещера са предприети мерки за нормалното протичане на футболната среща между отборите на "Хебър" /Пазарджик/ и "Спартак" /Плевен/, съобщават от Пресцентъра на Областната дирекция. Мачът е на 20-юли /събота/ от 18.30ч. на стадион „Христо Гюлеметов-Бонбона” в Брацигово.

В тази връзка в зоната на спортното съоръжение и около него ще има полицейски екипи от полицейското управление в Пещера, участъка в Брацигово и ОДМВР-Пазарджик. Апелът към желаещите да присъстват на спортното събитие е да пристигнат поне един час по-рано. Предвид спецификата на уличната мрежа в Брацигово и малкия обем на намиращите се наблизо паркинги униформени полицаи ще дават напътствия на водачите за местата къде ще могат да паркират автомобилите си.

Правилата за срещите от Втора лига изискват  всеки зрител, който иска  да влезе на стадиона трябва да носи в себе си лична карта и да има готовност да я представи пред проверяващите полицаи. Граждани без лични карти няма да бъдат допускани в спортното съоръжение. Деца до 18-годишна възраст трябва задължително да бъдат придружавани от пълнолетен гражданин, който да представи декларация за придружител. Декларацията трябва да е попълнена в два екземпляра, като единия се предоставя на охраната на входа към стадиона.
От ръководството на ОДМВР-Пазарджик пожелават на всички фенове една чудесна и изпълнена с положителни емоции футболна среща.   Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.18323 )


Време за изпълнение: 0.0560 сек., 0.0082 от тях за заявки.