Новина: ГЕРБ официално обяви номинацията си за кмет на Пазарджик - инж. Иван Панайотов
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
събота 10 август 2019 - 16:00:54

 Иван Панайотов


Инж. Иван Панайотов бе номиниран за кандидат за кмет на Пазарджик от ГЕРБ. Мотивите за издигане на кандидатурата на инж.Иван Панайотов са, че той е отличен професионалист с много добри управленски и мениджърски качества, който се ползва с любовта и уважението на хората, честен и почтен човек, който обича Пазарджик и ще работи за неговия успех във всички области.

Иван Панайотов

„Винаги съм съветвал моите подчинени да се поставят на мястото на страдащия и онеправдания. Считам, че това е формулата за успех“, каза днес,  след номинирането си Иван Панайотов.

Иван Панайотов е роден на 07.08.1959 г. в гр. Панагюрище. Завършил е ВСШ "Георги Димитров" - МВР с профил "Противопожарна охрана". През времето на своята служба е преминал през всички изпълнителски и ръководни нива в структурите на пожарната. От 2000 г. е началник на ОУ ПБЗН - Пазарджик, а впоследствие и директор на РД ПБЗН - Пазарджик. За професионализма и постиженията в работата си е награждаван многократно от ръководството на МВР и ГД ПБЗН. Той е отличен с приза „Пожарникар на годината” за 2018 г., а по повод професионалния празник на МВР, през тази година, и с почетно отличие „За доблест и заслуга” – 1 степен. Преди броени дни  инж.  Иван Панайотов навърши 60 години и напусна системата на вътрешното министерство след 36 години вярна и самоотвержена служба в името на хората и обществения интерес.

 На събранието на общинската организация на ГЕРБ Пазарджик бяха номинирани още кандидати за кметове в населените места от Община Пазарджик и кандидати за общински съветници. Всички кандидатури предстои да бъдат одобрени от Националната изпълнителна комисия на ПП ГЕРБ.

ГЕРБНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.18412 )


Време за изпълнение: 0.0700 сек., 0.0112 от тях за заявки.