Новина: “Сдружение за независимо творческо общуване“ приключи работа по проект „Повишаване на престижа на продуктите в сектор Рибарство в Община Пазарджик “
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
понеделник 02 септември 2019 - 13:05:40

Пазарджик


“Сдружение за независимо творческо общуване“ отчете на заключителна пресконференция резултатите от изпълнението на  Проект BG14MFOP001-5.003-0001 „Повишаване на престижа  на продуктите в сектор Рибарство  в Община Пазарджик “, финансиран от Програма „Морско дело и рибарство 2014-2020 г.“

В рамките на проекта бе изработен информационен филм на тема „Рибата е живот“, който е насочен към малките ученици от първи до четвърти клас представящ, информация за опазването на природата и полезността на рибата и аквакултурите. Филмът е предназначен и разпространен в училищата на територията на Община Пазарджик.
Представянето на филма е съпътствано от беседи, в които се включиха над 300 деца от общината.
Изработеният рекламен клип „Рибата е живот“ бе презентиран на видео стена в централната част на Пазарджик за период от 3 месеца, а в региона бяха разпространени информационни флаери и плакати.
През  юни 2019 г. екипът реализира дегустация в централна част на областния център, където бяха представени две фермерски риби, отглеждани  в регион Пазарджик. Дегустацията беше посрещната с голям интерес от множеството посетители.
Създадената фейсбук страница https://www.facebook.com/riverfishislifepz представяше и ще продължи да представя интересна информация както за рибите и аквакултурите, така и за опазването на природа и водните ресурси.
ПазарджикПазарджикПазарджикНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.18511 )


Време за изпълнение: 0.0690 сек., 0.0077 от тях за заявки.