Новина: Кутии за идеи за Пазарджик по инициатива на Съвета за младежка политика
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
сряда 25 септември 2019 - 16:10:59

Кутия за идеи

Екипът на Съвета за  младежка политика – Пазарджик инициира поставянето на две кутии за идеи в Пазарджик, които да стимулират гражданската активност, а идеята срещна подкрепа от Община Пазарджик, съобщи Александър Иванов, председател на на Съвета за  младежка политика.
Чрез кутиите всеки има възможност да сподели своите идеи за развитието на Пазарджик. Едната кутия се намира на входа на сградата на Община Пазарджик, а другата на мястото на досегашната къщичка за книги на “Тортата”. Периодично идеите ще бъдат синтезирани и анализирани от младежите, след което ще бъдат предавани на местната администрация, затвърждавайки добрата ангажираност на младите хора в местното самоуправление.

“За съжаление къщата за книги, която поставихме миналата година, не успя да изпълни своето предназначение, тъй като вътре не се задържаха книги, поради кражба и неспазване на посочените правила. Надяваме се новата ни инициатива с кутиите за идеи да срещне по-голям успех, като нашите съграждани проявят активност и споделят с нас своите планове и решения на проблемите, които срещат в града, както виждаме, че го правят и във Фейсбук.“ сподели председателят на Съвета за младежка политика - Александър Иванов.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.18667 )


Време за изпълнение: 0.0675 сек., 0.0087 от тях за заявки.