Новина: „Практикер” започва изграждането на обекта си в Пазарджик
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
сряда 11 декември 2019 - 16:49:21

Практикер
На снимката: Румен Кожухаров,  Стамен Иванов и Тодор Белчев с първа копка на новия обект на Практикер 

С първа копка днес, 11 декември 2019, беше дадено началото на изграждането на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Пазарджик. Той ще предложи на жителите на града и околността богат асортимент от над 50 хиляди артикула за дома и градината. Първа копка направиха секретарят на община Пазарджик Румен Кожухаров, управителят на фирмата изпълнител „Микс – Констръкшън“ ООД Стамен Иванов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.


praktikerpz2.jpg
 
На снимката: Румен Кожухаров, секретар на община Пазарджик,  Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг”,  Стефан Мирев, областен управител и   Стамен Иванов,  управител на „Микс – Констръкшън“ ООД.      „Практикер” - Пазарджик ще бъде разположен на бул. „Стефан Стамболов” № 13, в съседство до хипермаркет „Технополис“ на площ от близо 8400 кв. м. Търговската зала ще се простира на повече от 5500 кв. м, а за улеснение на посетителите ще бъде изграден безплатен паркинг със 123 паркоместа, свързан с паркинга на „Технополис”. Очаква се новият хипермаркет да посрещне първите си клиенти през пролетта на следващата година.
   
„Практикер” стъпва на българския пазар през 2004 г. 10 години по-късно българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на хипермаркетите за техника „Технополис“, придобива целия бизнес на „Практикер“ в България и към момента управлява 12 обекта от веригата в 11 големи града на страната. От тогава до сега „Практикер“ удвоява асортимента, служителите и продажбите си и има претенциите да е най-голямата компания в сектора „Направи си сам“ в България. Плановете на веригата предвиждат разширяване в нови градове.


Практикер
На снимката: Председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” Тодор Белчев разбива бутилка шампанско в кофата на багераНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.19074 )


Време за изпълнение: 0.0672 сек., 0.0082 от тях за заявки.