Новина: Йордан Младенов към медицинските сестри: Пожелавам ви достойно да защитавате каузата на вашия професионален избор!
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
вторник 12 май 2020 - 12:52:25
Йордан МладеновУважаеми медицински сестри,

  12-и май е Световен ден в който цялото човечество отдава признание и почит към труда на момичетата в бяло, които с благородство и морал се грижат за здравето на своите пациенти.

  Денят се свързва с името на Флорънс Найтингейл – първата светска медицинска сестра, написала клетва, която спазвате и до днес.  Сега, когато сме изправени пред новото предизвикателство да преодолеем несгодите от пандемията, ние ясно си даваме сметка, че медицинските сестри са гръбнака на всяко лечебно заведение.

  Приемете моите и на колегите ми от Общинска администрация искрени поздрави. Желаем ви крепко здраве, лично и семейно щастие и добруване ! И знайте, че сме с вас в тези трудни моменти ! Надявам се, че след кризата обществото ще прозре и гласно ще признае достойнството, силата на духа и човещината във вас ! И ще се сещаме, че за готовността и решимостта да помагате на хората не е необходим само един ден в годината. А уважението към благородната професия от наша страна- трябва да е постоянно.

  Пожелавам ви достойно да защитавате каузата на вашия професионален избор- най- важната ценност- човешкия живот ! Здраве, непрестанен стремеж към професионално усъвършенстване и лично щастие! Бъдете все така всеотдайни и грижовни в работата си, все така съпричастни с болката на хората.

  Честит празник !

 

  ЙОРДАН МЛАДЕНОВ
  КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРАНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.19930 )


Време за изпълнение: 0.0691 сек., 0.0090 от тях за заявки.