Новина: Във Велинград откриха обновена полудневна детска градина към ИСУ “Св. Св. Киил и Методий”
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
четвъртък 15 октомври 2020 - 16:23:37

Велинград

Обновената полудневна детска градина към ИСУ „Св.Св Кирил и Методий” във Велинград беше открита официално днес, 15 октомври 2020 г.          „Щастлив съм, че успяхме успешно да реализираме Проект "Ремонт, реконструкция и обновяване на детска градина в град Велинград", който се финансира по Оперативна програма “Региони в растеж”. Гледайки сградата на детската градина, изпитвам огромно задоволство и чувство на гордост, защото това е поредното детско заведение, което се открива в общината”,  каза в приветствието си кметът на община Велинград д-р Костадин Коев.
          От своя страна директорът на учебното заведение Ани Василева изрази благодарността си към д-р Коев и целия му екип за постигнатия резултат и модерните условия, в които ще растат децата.
         Малчуганите поздравиха и зарадваха всички присъстващи с весела празнична програма. Тържествено лентата на обновената градина прерязаха градоначалникът д-р Костадин Коев, председателят на ОбС- Велинград Пламен Хаджиев и г-жа Ани Василева.
         На събитието присъстваха също зам.-кметовете на община Велинград Атанас Палигоров и Исмаил Моллов, общински съветници и експертите РУО на МОН-Пазарджик- Марияна Гигова и Ружа Семерджиева.
ВелинградНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.20756 )


Време за изпълнение: 0.0682 сек., 0.0089 от тях за заявки.