Новина: Третият национален фестивал на мажоретните състави „Слънчева Бесапара” започва в петък с дефиле по бул."България"
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
вторник 04 юни 2013 - 13:08:34


фестивал мажореткиОколо 500   мажоретки ще дефилират в петък вечер от 18.00 часа по централния булевард на Пазарджик "България". С грандиозното шествие ще започне Третият  национален фестивал на мажоретните състави "Слънчева Бесапара`2013".


Марш-парадът на  100 метра е и първата част от конкурсната програма, която ще  бъде оценявана от компетентно тричленно жури. В 18.30ч. пред Общината призьорите  ще получат своите отличия от кмета на Пазарджик Тодор Попов, който е патрон на фестивала.

   Организатори на проявата са : Община Пазарджик, Общински детски комплекс-Пазарджик и  Училищно настоятелство на Общински детски комплекс. Фестивалът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пазарджик.

   В тазгодишното издание на Фестивала ще се включат състави от 17 града: Пазарджик, Сливен, Пловдив, Елин Пелин, Нови Пазар, Левски, Горна Оряховица, Карлово, Казанлък, Свиленград, Панагюрище, Първомай, Ябланица, Самоков, Ботевград, София, Кърджали.  Участничките  ще се състезават за големия приз „Слънчева Бесапара”  и първите места в отделните категории.
   
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.4911 )


Време за изпълнение: 0.0476 сек., 0.0045 от тях за заявки.