Новина: Задържани са трима с наркотици
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
понеделник 18 ноември 2013 - 12:51:39


В петък служители на сектор „Криминална полиция” при РУП-Пазарджик засекли на улица в областния град пазарджиклията А.Н.-  на 36 години и А.Х.- на 28 години, от София. Последвал личен обиск и на двамата, при който у по-възрастния е открит полиетиленов плик, съдържащ суха листна маса, а у столичанина - девет топчета със същото съдържание. 


При направения полеви наркотест се оказало, че става дума за марихуана. По време на претърсване в апартамент, обитаван от софиянеца, органите на реда открили още един плик с неголямо количество марихуана и три пакета с общо тегло 171 грама, пълни с амфетамин. Дрогата е иззета, а двамата мъже са задържани в ареста. Спрямо тях са образувани полицейски производства.
Рано сутринта в събота автопатрул при РУП-Пазарджик се отзовал на сигнал на скандал, при който бил задържан 30-годишният А.К от съседното село Мало Конаре. По време на извършване на личен обиск у него униформените открили полиетиленово топче, съдържащо прахообразно вещество, което се оказало амфетамин. Срещу мъжа се води полицейско производство.


Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.5845 )


Време за изпълнение: 0.0666 сек., 0.0081 от тях за заявки.