Новина: Успех за СК”Шампион” и в домакинския турнир
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
понеделник 28 април 2014 - 09:16:46


Пазарджик Модерен петобойНа завършилия вчера в Пазарджик международен турнир по модерен петобой  „Мемориал Христо Чочев” златното момиче на СК”Шампион” Валентина Георгиева се класира на трето място след силните представителки на Турция Ozyuksel Ilke/Европейска шампионка за 16 год./ и Ipek Aksin.Радостно е за ръководството на клуба българският флаг да се вее в чест на нашето момиче,което в комбинираната дисциплина показа завидно майсторство при стрелбата и порази всички мишени.


В класирането за Държавно първенство за 18 годишни Валя се класира на първо място ,Малина Деянова на 5-то място,а дебютантката Стефани Дудова на 12-то място. Отборно момичетата на „Шампион „се класираха на второ място и вдигнаха сребърната купа .
Най-добре представилият се петобоец от Пазарджик в международния турнир"Мемориал Христо Чочев" е Йордан Гюров от СК"Шампион", който се класира на 7-о място индивидуално с отлична стрелба и бягане/5-то място на комбайна/,плуване на 200св.стил с лично постижение 2,19,09  и фехтовка с 18 победи. В Държавното първенствово Йордан Гюров е на 5-о място,а Христо Йовев се класира на 13-то място!

Валентин Георгиев-председател на СК”Шампион”
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.6798 )


Време за изпълнение: 0.0694 сек., 0.0115 от тях за заявки.