Новина: Започна записването на желаещи за Втория Международен Фестивал на необвързаните
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
вторник 27 май 2014 - 10:32:54


Велинград СингълфестПо-малко от месец остава до второто издание на ежегодния Международен Фестивал на необвързаните - Велинград 2014. Кампанията по записването на желаещи да се включат вече тече активно.


От 20 до 22 юни /петък, събота и неделя/ спа столицата на Балканите ще посрещне необвързани участници от различни краища на страната и Европа. Организаторите от „Гранд фест” уверяват, че забавленията, планирани на фестивалната територия, ще са низ от неповторими приключения. Предстоят три незабравими денонощия на активни запознанства и контакти, интригуващи тематични срещи, школа по танци, боулинг състезания, концерти с участието на именити български звезди.
Най-важното е, че всеки един от участниците ще е ... НЕАНГАЖИРАН, НЕОБВЪРЗАН и СВОБОДЕН за нови запознанства. Гарантирани са прекрасно настроение и искрено забавление за всички, доверили се на идеята да се впуснат в тридневния маратон за търсещи промяна на еднообразния личен живот.
Настаняването е чрез пакети от 3 нощувки „ол инклузив” в Гранд Хотел Велинград и Парк Хотел Олимп, на чиито територии изцяло ще са концентрирани провежданите мероприятия. И на това издание участниците ще могат да избират между спа процедури, лекциите на сексоложката Кобилкина, турнири по белот и коктейли около басейна. Предвидени са още караоке вечери и други дневни, вечерни и нощни развлечения.
Още с пристигането си участниците трябва да се регистрират в заявения хотел и да получат персонален отличителен знак, удостоверяващ включването им във фестивала. При никакви условия няма да се допускат нерегистрирани хора,  а също и деца на фестивалните прояви.
Идеята за създаване на фестивала е на продуцента на ансамбъл „Българе” Христо Димитров, който е основният организатор на необичайното събитие. „Стараем се водещо да е забавлението, съпроводено от нови запознанства и приятелства. Желанието ни е да помогнем живота на необвързаните да стане по-пъстър и вълнуващ. Не сме сватовници, но ако се случи точно на фестивала двама души да се открият за съвместно бъдеще, за нас е радост. Година след първото издание имаме три щастливи двойки, двете от които очакват бебета!” – споделя неуморният организатор.  
Повече информация на singlefestvelingrad.com/festival.html.


Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.7003 )


Време за изпълнение: 0.0685 сек., 0.0084 от тях за заявки.