Новина: Йордан Младенов към участниците във Фестивал на хората с увреждания: Приемете моите адмирации за силата на вашия дух
(Категория: Избори 2014)
Публикувано от pamedia
събота 20 септември 2014 - 22:01:13


БСП Пазарджик, Дванайсти фестивал на хората с увреждания се проведе във Велинград и събра от всички краища на региона 8 състава. За четвърти път спа столицата на Балканите е домакин на форума. Фестивалът на самодейното творчество се организира с помощта на евродепутат Илияна Йотова и под патронажа на кмета на община Велинград Иван Лебанов. Към двамата бяха изказани сърдечни благодарности от страна на Регионалната организация на Съюза на инвалидите в България.


Поради неотложни ангажименти на творческия форум не успя да присъства евродепутат Илияна Йотова, но от нейно име кандидатът за народен представител от Коалиция БСП Лява България предаде поздравителен адрес. „Приемете искрените ми адмирации за силата на вашия дух и подкрепата ми за разрешаване на вашите проблемите, защото грижата за всеки човек винаги е била водеща в моята работа”, казва Илияна Йотова. Здраве и творческо вдъхновение пък пожела Йордан Младенов на всички 90 участници във фестивала и на публиката.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.7565 )


Време за изпълнение: 0.0673 сек., 0.0079 от тях за заявки.