Новина: Препълнена зала посрещна кандидатите за народни представители на Реформаторски блок в Септември
(Категория: Избори 2014)
Публикувано от pamedia
събота 20 септември 2014 - 22:09:23


ПазарджикПрепълнена зала с членове, симпатизанти и приятели в Септември посрещна кандидатите за народни представители от листата на Реформаторски блок в 13 МИР Пазарджик. „Само Реформаторски блок ще има силата и способностите да направи реформите в България, които всички чакаме”, това заяви председателят на СДС на местната структура Антон Влахов, който представи кандидатите за депутати.
Област Пазарджик е шеста в страната по резултат на Реформаторски блок на предишните избори, заяви водачът на листата на блока в 13 МИР Пазарджик Бойка Маринска и изрази убеденост, че на 5 октомври подкрепата за Реформаторите ще бъде още по-голяма. Маринска уточни, че познава проблемите на община Септември и конкретизира основните: изграждането на околовръстен път, локален път през с. Семчиново и високата безработица. Осигуряването на нови работни места е приоритет на Реформаторски блок, без да обещаваме 1 милион работни места, бе категорична Маринска.

Действителността в България е отчайваща в момента. Ние сме една парадоксална държава. Страна член на Европейския съюз и страна, която има проблем с изхранването, която има демографски проблем, в която отчаянието е преобладаващо чувство в обществената среда. Това са фактите, заяви втория в листата на РБ адвокат Валентин Карабойчев. Председателят на Адвокатската колегия в Пазарджик обобщи: „Справедливостта е онова, което липсва на нашата държава” и цитира почетния папа на Римокатолическата църква Бенедикт XVI, който казва „Отнемете от държавата справедливостта и вижте какво ще остане от нея, ще останат шепа разбойници”.

Пред присъстващите в залата емоционално говори Петър Ангелов, пети в листата на Реформаторски блок. Той направи препратки към историята на България и това, което в момента се случва в страната ни и даде Реформаторски блок като единствената алтернатива за излизане от кризата.

В Септември бяха кандидатите за народни представители Венцислав Личев /СДС/, Пепа Филина /Гражданска квота/, Димитър Герасимов /ДСБ/. Те изложиха своята визия за бъдещето на България, политическия път, който ще следват, приоритетите в програмата на Реформаторски блок.

Срещата в залата на Общински съвет продължи повече от три часа и премина при изключително голям интерес и активност от страна на присъстващите. В залата присъства и кметът на града Петър Бошев.

По-рано кандидатите за народни представители от листата на Реформаторски блок поднесоха цветя пред паметника на Илия Минев в гр. Септември.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.7566 )


Време за изпълнение: 0.0687 сек., 0.0063 от тях за заявки.