Новина: Областната администрация кани младежки организации да участват с проекти по безопасност на движението
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
петък 30 януари 2015 - 18:14:29


Стефан МиревНа интернет страницата на Областна администрация е публикувано съобщение, адресирано до всички организации, осъществяващи младежки дейности на територията на област Пазарджик, да представят свои предложения за съвместна дейност не само на областно, но и на общинско ниво с цел превенция на пътно-транспортните произшествия. Това съобщи на пресконференция на Областната администрация заместник областния управител Стефан Мирев.Поканени са представители на Ротаракт – клуб гр.Пазарджик, Омега Лео – клуб гр.Пазарджик, Младежки дом гр.Пазарджик, Български младежки червен кръст и Общински младежки парламент гр.Панагюрище.
Вече са постъпили и първите две предложения: от Младежки дом гр.Пазарджик и Омега Лео – клуб гр.Пазарджик, те са съответно за организиране на пленери и обучения.
Първото за 2015 г. заседание на Областната комисия за безопасност на движението по пътищата ще се проведе на 17 февруари от 10.30 ч. в Пленарна зала на Общински съвет – Пазарджик и в него ще вземе участие инж. Алекси Кесяков, Секретар на Държавно-обществената консултативна комисия по проблемите на безопасността на движението по пътищата.
На предстоящото разширено заседание на Комисията ще бъдат разгледанни и обсъдени представените от Общинските комисии по безопасност на движението по пътищата доклади за състоянието на безопасността на движението по пътищата за 2014 г.; и ще бъде направен анализ на пътно-транспортните произшествия  през миналата година. Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.8216 )


Време за изпълнение: 0.0417 сек., 0.0041 от тях за заявки.