Новина: С изложение, празнична програма, награди и изненади ОИЦ-Пазарджик закрива кампанията „Да създадем ЗАЕДНО България 2020“
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
петък 08 май 2015 - 14:37:21


В Деня на Европа - 9 май  (събота) от 11.00 ч. на площад „Константин Величков“ в  Пазарджик Областният информационен център  ще закрие събитията в Пазарджишка област от националната инициатива "Да създадем ЗАЕДНО България 2020". Кампанията имаше за цел да проучи какво искат гражданите да се реализира с европейски средства в техните общини и да популяризира възможностите с европейско финансиране през новия програмен период 2014-2020 г.

Събитието ще бъде съпроводено с концерт, организиран съвместно с Община Пазарджик и изложение, на което ще бъдат представени резултатите от кампанията „Да създадем ЗАЕДНО България 2020“. Като част от празника са предвидени много награди и изненади от Областен информационен център – Пазарджик.

Празничната програма включва участието на: ТС „Албена“ с ръководител Елена Велева, ТС „Чавдар“ с ръководител Борис Ганчев, Брейк школа „Безименните“ с ръководител Георги Будев и младата поп Надежда Александрова.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.8847 )


Време за изпълнение: 0.0715 сек., 0.0102 от тях за заявки.