Новина: Младежите от ГЕРБ подновяват кампанията „Дари книга! Дай шанс на старата библиотека!” в област Пазарджик
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
събота 23 май 2015 - 10:57:27


Младежките организации на ГЕРБ в област Пазарджик подновяват своята кампания „Дари книга! Дай шанс на старата библиотека!”.

От утре- 24 май до 15 юни всеки , който има желание да дари част от книгите  в своята библиотека, може да го направи във всеки офис на ГЕРБ в областта.

Решихме отново да организираме тази кампания, тъй като предстои лятната ваканция и учениците, а и техните родители, когато ползват отпуск, ще имат повече време за четене на книги, каза областният координатор на МГЕРБ- Пазарджик Надежда Терзиева.
 Събраните томове ще предоставим на читалищните библиотеки в по-малките населени места, тъй като знам ,че техните  фондове стават все по-оскъдни, а средства за обновяването им се осигуряват трудно, допълни тя.

Предишните ни кампании се оказаха много успешни и събрахме повече от 800 книги с художествена и научно- популярна литература, посочи още Надежда Терзиева. 

Освен утвърдените с участието си в инициативата  структури на младежите в Пазарджик и Панагюрище, областният координатор очаква висока активност и  от новоучредените младежки организации  в Белово, Септември и Лесичово.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.8980 )


Време за изпълнение: 0.0674 сек., 0.0097 от тях за заявки.