Новина: АБВ издигна Трендафил Величков за кмет на Пазарджик и Венко Балтаджиев – за кмет на Велинград
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
събота 22 август 2015 - 14:46:17


АБВ Пазарджик, На общинска и областна конференции на АБВ в Пазарджик бяха утвърдени две кандидатури за кметове на общини и беше избрано партийно ръководство. АБВ издига кандидатурата на Трендафил Величков, областен управител на Пазарджик, за кмет на общинския център. Венко Балтаджиев ще е кандидатът на партията на Първанов във Велинград. Двете кандидатури бяха утвърдени от Областната конференция на АБВ.


Преди обсъждането на кандидатурите се състоя общинска конференция на ПП АБВ в Пазарджик. В залата присъстваха над 80 делегати от цялата община. Гости на нея бяха доц. д-р Стайко Спиридонов, зам.-председател на гражданския съвет на ПП АБВ, Иван Джатев- организационен секретар на ПП АБВ и Николай Недков- координатор на партията за Южен централен район.
АБВ ПазарджикАтанас Шопов- маркетинг специалист и бизнесмен   и Тодор Пройчев- политолог и магистър по политики и стратегии в публичната администрация, координатори по структурирането на партията в областта бяха избрани с пълно единодушие за председател и зам.-председател на общинската структура. За организационен секретар беше избран инженерът Ангел Минков. Новото ръководство се състои от 7 души, като в него влиза и председателят на структурата на младежкото АБВ в общината Свилен Млеканов.
Конференцията гласува мандат, за преговори с евентуални коалиционни  партньори и решението за явяване на местните избори в община Пазарджик да се вземе от общиснкото ръководство.
Час по-късно на областна учредителна партийна конференция за областен председател беше избран Трендафил Величков. В нея участие взеха  общински председатели и координатори на ПП АБВ, както и делегати от общинските структури на партията в областта.  По предложение на новия председател състава на областния съвет ще бъде разширен и в него влизат всички общински председатели на партията в областта, зам. Председатели, областният организационен секретар Тодор Пройчев, председателите на клубовете на младежите и на жените, както и всички членове на НИС на ПП АБВ от област Пазарджик.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.9496 )


Време за изпълнение: 0.0691 сек., 0.0075 от тях за заявки.