Новина: Зам.-министър Деница Николова откри обновения площад на Панагюрище
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
четвъртък 10 септември 2015 - 16:55:12


ПанагюрищеВ Панагюрище официално беше открит благоустроеният и реконструиран градски площад и ремонтните работи на Мемориален комплекс „Априлци“.
В приветствието си кметът на общината Никола Белишки заяви, че това е знаков проект за Панагюрище, който е дал визия на града, доближил го е до европейските стандарти и го е превърнал в едно от най-добрите места за живеене.


Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройство Деница Николова похвали община Панагюрище за това, че е активен участник във всички оперативни програми и това е допринесло за повишаване на заетостта в региона, което е показател за развитието на града и добрите условия за живот.
След успешното приключване на проекта лентата на обекта бе тържествено прерязана от заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройство на Република България Деница Николова, заместник областния управител на Областна Администрация Пазарджик Стефан Мирев, кмета на Община Панагюрище Никола Белишки и неговите заместници Галина Матанова и Георги Павлов.
Централният площад на Панагюрище е боновен по Оперативна програма „Регионално развитие 2007 – 2013г.“. Общата стойност на проекта е 4 999 978 лв. В проекта бяха включени като подобекти също градският парк и реконструкция на части от близки улици, водещи до площад "20 април". Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.9591 )


Време за изпълнение: 0.0657 сек., 0.0077 от тях за заявки.