Новина: И БТВ не откри втория регистриран кандидат с името Тодор Попов
(Категория: Избори)
Публикувано от pamedia
петък 02 октомври 2015 - 14:44:17


man_vapr_g.jpgВ сутрешното предаване на столичната телевизия бе отделено време за казуса с регистрирацията на втори кандидат за кмет на община Пазарджик с име Тодор Попов. "Тодор Димитров Попов - два мандата кмет на Пазарджик, независим кандидат за трети. Тодор Веселинов Попов пък е кандидат за кмет на Пазарджик на Движение за европейска интеграция." Така водещите въведоха темата.

Вместо да води предизборна кампания, новият Тодор Попов няма щаб, не е познат в града, а семейството му казва, че въобще не знае къде е. Адресът му по лична карта e в Пазарджик, но от години се подвизава в ромската махала в Септември.


man_vapr_g.jpgОт репортажа  стана ясно, че Тодор Веселинов Попов има 6 дедеца. С тях, съпругата  и свекърва си  живее в порутена къща без течаща вода и тоалетна, а според неговите съседи образованието му е "детска незавършена".

Представител на партията, регистрирала го за местния вот, увери, че не  не е изчезнал, а е навехнал крака си и е на рехабилитация.

"Това не е нов похват, прилага се, когато има силно изявен кандидат и неговите противници се стремят да разсеят гласове, но това обикновено не носи успех", коментира социологът Юрий Асланов.

Кандидатът менте Тодор Веселинов Попов е №11 в бюлетината за избор на общински кмет, а независимият кандидат за трети мандат кмет на община Пазарджик Тодор Димитров Попов - под №22.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.pa-media.net/news.php?extend.9731 )


Време за изпълнение: 0.0674 сек., 0.0087 от тях за заявки.