gerbsds_20211015_112944.jpg

Предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС Пазарджик започна с молебен в катедралния храм „Света Богородица“. Божиите служители поздравиха кандидатите за народни представители за това, че са положили вярата в Бога в началото на своето дело.
„Пред Вас предстои тежко дело и това, че сте тук, означава, че осъзнавате отговорността и оная неотменна истина, че без Бога нищо не можем да постигнем. Хората казват така: Не е глупав този, който се спъва в камък, а е глупав този, който се спъва два пъти в един и същи камък. Да даде Бог разум на нас българите да не се спънем три пъти в един и същи камък, защото тогава ще бъдем виновни ние за своята участ и няма да можем да търсим вина другаде. Когато имаме разум, когато чуваме Божието слово, не бихме си избрали за водачи хора, водени от този дух на нихилизма, който ни кара днес да наречем някого „почтен лъжец“ или пък да си изберем някой, който е присмехулник, да ни води. Да си изберем някой, който да е свободен от своето самолюбие и омразата!“ Тези пожелания отправиха отците от църквата към кандидатите за народни представители.

Водачът на листата Екатерина Захариева също си пожела разумна кампания, „която ще бъде борба на идеи, а не компромати и обиди“. „За жалост, още вчера видяхме как тръгва кампанията. За съжаление, нашите партньори от ЕНП – Демократична България, обвиниха ГЕРБ, но не знам как ГЕРБ е възможно да саботира регистрацията им при положение, че председателят на РИК Стара Загора е от Има такъв народ, в ЦИК, назначена от президента Радев, между другото, ГЕРБ има само 4 от 15 члена и всъщност докладчикът по въпросната преписка е бил от „Има такъв народ“, така че по-скоро да се вгледат в техните вътрешни проблеми, а не да обвиняват за всичко политическа партия ГЕРБ. Въпреки всичко, ние ще водим позитивна кампания, защото в нашия град хората не могат да чакат докато ние се караме. Нашите предвиждания за цените на електрическата енергия бяха твърде оптимистични, защото ние прогнозирахме 500 лв до края на месеца, а то още преди два дена цената стигна 580 лв. Виждате какво се случва с малкия и средния бизнес, но и не само – те предвиждат, че ако не се вземат мерки за подкрепа, ще се стигне до фалити и освобождаване на хора. Вижте какво се случва с проектите в областта – наскоро имаше протести на гневни с основание хора от бездействието на МРРБ. Хората искат работещ парламент, работещо правителство и отговорни хора, които знаят как да излязат от тази криза и как да предложат мерки, които да изведат България по-силна, както сме го правили всеки път, когато сме управлявали в криза. Пожелавам на всички нас да бъдем на висотата на очакванията и на нуждите на всички български граждани и когато влезем в следващия парламент, всички да бъдем отговорни!“ Това пожела Екатерина Захариева на старта на кампанията. Тя посочи, че ГЕРБ-СДС имат антикризисни мерки, че приоритетът им остават ръст на доходите, продължаване на инфраструктурните проекти, облекчение на бизнес средата. „Знаем и можем как да излезем от тази криза в страната и да подкрепим бизнеса!“, каза още Екатерина Захариева.

Заедно с нея в храма бяха представители на листата на коалицията в Пазарджик, които са подредени по следния начин:

КП ГЕРБ – СДС
Екатерина Спасова Гечева – Захариева
Найден Тодоров Шопов
Димитър Иванов Гечев
Валери Стефанов Вълков
Лозана Илиева Василева
Стефан Неделчев Мирев
Валентина Асенова Кайтазова
Илиян Красимиров Траянов
Стоян Димитров Вълков
Малина Георгиева Консулова – Златева
Петър Николаев Спасов
Георги Петров Дойчев
Димитър Ангелов Балабанов
Лидия Трендафилова Панайотова
Мария Стефанова Шопова - Кънчева
Красимира Спасова Пейчева
Стоил Валериев Малинов
Борис Димитров Димитров

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!


gerbsds20211015_112503.jpg
gerbsds_20211015_112632.jpg
gerbsds_20211015_113523.jpg


Loading...