sad_cuk.jpg

Двама съпартийци, сбили се на паркинг в Пазарджик са обект на наблюдавано от Районна прокуратура-Пазарджик досъдебно производство по хулигански подбуди. При сбиването е причинена лека телесна повреда на Г.Я., изразяваща се в разкъсно-контузни рани на лявото рамо и лявото коляно, и представляваща временно разстройство на здравето, неопасно за живота – престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 12 във вр. чл. 130 ал. 1 от Наказателния кодекс, съобщиха от Апелативна прокуратура – Пловдив.


Досъдебното производство е образувана след извършена предварителна проверка по повод подаден сигнал на тел.112 за саморазправа между двама мъже на паркинг в гр. Пазарджик. Установено е, че те са членове на местната структура на политическа партия. Данните към настоящия момент сочат, че двамата са имали и личен конфликт, заради който е възникнала саморазправата.
По досъдебното производство се извършват активни действия по разследването - разпити на свидетели, предстои изготвяне на видео-техническа експертиза по отношение на иззетите записи от видеокамерите на мястото на произшествието и др.
Loading...