nikol_dimitrova2021.jpg

Новата Мис България Пазарджик 2021 и Лице на публиката е  Никол Димитрова. Тя беше избрана сред 10 претендентки, а короната ѝ беше връчена тържествено през миналия уикенд на бляскаво събитие в хотел „Хебър”. Никол ще представи Пазарджик на големия конкурс Мис България на 20 ноември.

Nikol Dimitrova2021a

Никол е на 19 години, от Пазарджик. Възпитаник е на Езикова гимназия “Бертолт Брехт”, а в момента е студентка първи курс със специалност “Маркетинг” в Нов български университет, гр. София.

Интересите ѝ са в сферата на модата, интериорния дизайн и медиите. Свободното си време Никол често прекарва сред природата с близки и приятели. Обича да чете книги и списания.

Нейни подгласнички са Борислава Джамова (2-ро място) и Елена Василева (3-то). Борислава Джамова обяви във Фейсбук, че дарява подарените ѝ ваучери за грим и фотосесия на абитуриентка в неравностойно положение.

Конкурсът бе в 3 тура и представи кандидатките за короната в спортно-елегантни облекла, народни носии и булчински рокли. Техните качества оценяваше 9-членно жури. В него участваха Джулиана Бутракова - организатор на конкурса и “Мис България Пазарджик” за миналата година, Ирина Папазова - собственик и организатор на “Мис България”, Венцислава Тафкова - "Мис България 2020", Ваня Пейчева - "Мис България 2000", Веселина Милкова, зам.-кмет на община Лесичово Иван Рупчин - собственик на бутик, Борислав Борисов - репортер, Илиана Петрова - собственик на фризьорски салон. 
Loading...