eskulap1.jpg

"Преди около месец казахме, че ще реновираме тази прекрасна част от града ни, защото хората от квартала го заслужават. И вече съм щастлив, че в днешния ден е факт. Вече имаме реновирана градинка, територия, която може да се ползва от децата, зона за спорт и забавления. Но най-много се радвам, че имаме още една атракция, която съм сигурен, че ще стане любима за децата - къщата на Баба Яга", сподели кметът Тодор Попов при откриването на реновирания парк при бившата болница "Ескулап".

"Искам специално да благодаря на семейство Бажлекови, тъй като те са авторите и основните изпълнители на тази красива къща. Всички сме израсли с приказките за Баба Яга и считам, че тази закачка ще бъде приятна за всички. Така че благодаря ви за добрата идея и за чудесното изпълнение! В навечерието на пролетта тази интересна и красива придобивка за нашите млади съграждани е чудесен повод за радост", каза още Тодор Попов.
Той отправи специални благодарности и към ръководството и служителите на БМ "Пазари" ЖИЛФОНД, които реализираха и този проект. "На пръв поглед хората приемат, че всичко това става от само себе си, лошото се забравя. Всъщност зад това стои трудът на много хора и то ежедневният труд. Всеки един детайл, всяка една пейка, всяко едно кошче, окастрено дърво, осветлението, въобще всичко това е огледано и прецизирано. Нищо не се случва случайно. Затова съм благодарен и горд, че такива хора са част от моя екип заедно с всички служители. Видимата част, това, което виждат нашите съграждани е физическата среда - дали е чисто, подредено, дали има пейки, кошчета, дали е светло, уютно, дали има спортни площадки, детски площадки. Дали те се поддържат както трябва. Това са хората, които както е модерно сега да се казва, са на първа линия в борбата градът да изглежда добре всеки ден", изтъкна кметът на Пазарджик.

Eskulap Predi
Преди реновацията
Eskulap Sled
След реновацията
Det Plo6tadka Eskulap3 Eskulap4


eskulap2.jpg
baba_yaga_.jpg
eskulap210319zzz.jpg
eskulap210319z.jpg


Loading...