ИНЦИДЕНТИ

Екшън в Белово сътвори местен

петък 03 декември 2021 - 13:45:46
belovo_obshtina1.jpg

Беловец е задържан в ареста заради извършена от него груба хулиганска проява и демонстративно неподчинение на полицейски служители.


Вчера следобед в РУ-Септември се получил сигнал от служител на пропуска в общинската администрация в Белово. Той информирал органите на реда, че млад мъж се е сбил с група лица в центъра на града, след което опитал да влезе в сградата на общината. Виждайки неговото агресивно и видимо нетрезво състояние, служителят не го допуснал вътре.

Тогава афектираният мъж се качил в „БМВ“-то си и започнал да прави рискови маневри и дрифтове по улиците в центъра на Белово. На мястото пристигнал автопатрул от местния полицейски участък. Униформените подали сигнал на рисковия шофьор да спре, но той не се подчинил. Вместо това ускорил автомобила и продължил с демонстративното въртене на гуми по улиците на градчето.
Малко по-късно бил засечен пред дома му, като по време на задържането оказал и съпротива на двамата полицаи. Той е приведен в ареста на РУ-Септември, а спрямо него е образувано досъдебно производство за хулиганство.

 

 
Loading...