police_pani_lukov.jpg

Днес, в последния ден от годината, с най-високото отличие в МВР - почетен знак на МВР 3-та степен бе отличен инспектор Пани Луков- разузнавач в сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в отдел "Противодействие на престъпността" в ОДМВР-Пазарджик, съобщиха от Пресцентъра на дирекцията.


Награждаването стана на тържествена церемонията в заседателната зала на дирекцията. На нея присъстваха цялото ръководство на ОДМВР, служители от структурните звена в областта. Отличието му бе връчено от директора на дирекцията старши комисар Петко Шотлеков. То е присъдено в знак на уважение и признателност към неговия безспорен професионализъм и високи постижения в дългогодишната му служебна дейност.

Инспектор Пани Луков е в системата на МВР от 28 години. Доказал се професионалист в сферата на противодействието на закононарушения, извършени от малолетни и непълнолетни. Познат и търсен със своята експертиза в целия регион. Ръководството и служителите от ОДМВР-Пазарджик му пожелават крепко здраве и успехи в начинанията извън МВР, защото той напуска системата на ведомството по свое желание и придобиване право на пенсия.

 

 

 
Loading...