police_zaniatie.jpg

На 06.03.2022г. /неделя/ е насрочен втори тур на частични избори за кмет на кметство Ветрен дол, общ.Септември, припомнят от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик. Екипи на полицията ще следят за нормалното протичане на изборния ден в селото, за спазването на обществения ред и спокойствието на гражданите. Инспектори от РСПБЗН-Белово и полицейски служители са извършили проверка на помещенията за гласуване. Ръководствата на ОДМВР и РУ-Септември са в контакт с областната администрация и Общинската избирателна комисия в Септември.

Припомняме, че по време на изборите полицаите ще бъдат разположени вън от секциите, като няма да допускат лица с поведение накърняващо добрите нрави, както и въоръжени и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на полицията могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

Звеното "Български документи за самоличност" в РУ-Септември ще работи на 05 март /събота/ от 08.30ч. до 17.30ч. и 06 март /неделя/ от 08.30ч. до 18.30ч. Ще бъдат връчвани изработените лични карти на гражданите, които ще гласуват, а на тези които са ги загубили, повредили, унищожили или са им откраднати ще им бъдат издавани удостоверения за гласуване.

 

 

 
Loading...