pgmet180322_1.jpg

Общо 8 отбора участваха в регионалния кръг от Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”, чийто домакин на 16 и 17 март бе Професионалната гимназия по механоелектротехника в Пазарджик.


Със свои отборисе представиха: Професионална гимназия по механоелектротехника гр. Пазарджик, Професионална гимназия по транспорт и аграрни технологии „Никола Вапцаров“ гр. Хасково, Професионална гимназия по механотехника „Проф. Цветан Лазаров“ гр. Пловдив, Професионална гимназия по машиностроене гр. Пловдив, Професионална гимназия по транспорт с. Виноградец, Професионална гимназия по транспорт „Христо Смирненски“ гр. Крумовград, Професионална гимназия по техника и технологии „Христо Ботев“ гр. Смолян и Професионална гимназия по железопътен транспорт „Христо Смирненски“ гр. Карлово.

Надпреварата се проведе в две категории - „Най-добър млад автомонтьор” и „Най-добър млад водач на МПС”, като отборите се състезаваха, чрез решаването на теоретичен тест и показваха умения в практическо задание за водачи на МПС и автомонтьори.
В оспорваното състезание първо място зае отборът на Професионална гимназия по транспорт с. Виноградец, 2-рото място бе за домакините Професионална гимназия по механоелектротехника гр. Пазарджик и 3-то място Професионална гимназия по транспорт „Христо Смирненски“ гр. Крумовград.

Отборите и техните ръководители получиха купи, грамоти и предметни награди на церемонията по закриване на Националното състезание.


pgmet180322_2.jpg


Loading...