voley_al_popov.jpg

От ВК "Хебър" съобщиха, че е постигната договореност с Александър Попов. За момента ангажиментът на специалиста е до края на сезона, а от клуба му благодарят, че се е съгласил да помогне на отбора в трудния и важен момент, след като ЦСКА приключи участието си в Суперлигата за този сезон.

Александър Попов има богата визитка, която включва паметни европейски победи и редица спечелени купи, титли и медали начело на ЦСКА. Благодарности се отправят и към на Стоян Самунев и щаба, които успяха да се справят с "Локомотив" (Пловдив) по пътя си в плейофите.

"Тази година като клуб преживяхме много неща и продължаваме да преживяваме. Наложи ни се да взимаме тежки и понякога непопулярни решения. Някои неща са видими за широката общественост, а други не. Обсъждано е Сашо Попов да поеме отбора догодина, но към момента гледаме единствено да звършим подобаващо този сезон. Искрено сме му благодарни, че след като приключи сезонът му с ЦСКА, той ни подаде ръка и е в Пазарджик", коментира президентът на "Хебър" Александър Иванов.
Loading...