parking.jpg

Служители на РУ-Панагюрище работят за изясняване на случай с пътно-транспортно произшествие, станало тази нощ в средногорския град, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

Около 02.00ч. бил получен сигнал за пътен инцидент в централната част на града. По първоначални данни лек автомобил е блъснал последователно три паркирани коли, а от там се врязал във витринно стъкло на търговски обект.

Вместо да изчака пристигането на органите на реда водачът на колата напуснал местопроизшествието и се укрил. Малко по-късно след получаване на сигнал за случилото се полицаите от местното полицейско управление открили изоставеното возило „Субару” на пътя за село Панагюрски колонии.

Установен е собственикът на автомобила, който е 21-годишен мъж от Панагюрище. Изяснява се кой е бил водачът на колата, предизвикал катастрофата, както и размера на щетите, причинени от него по време на инцидента.По случая се води досъдебно производство под наблюдението на Районната прокуратура в Пазарджик и се извършват необходимите процесуални действия.
Loading...