nu_otets_paisii20220502.jpg

Първото място за класа донесе рисунката на Мария Колева

 

Учениците от 1-ви „А“ клас с класен ръководител Бранимира Троянова получиха голямата награда от Национален конкурс 2022 за рисунки и есета „Защо искам да се върна присъствено в клас?“, организиран от фирма „Акварел“ ООД, гр. Пловдив. Класната им стая беше оборудвана с ученически маси с вградено приложение "Умен чин" , нови столове и учителско бюро.  Софтуерът дава възможност за осъществяване на връзка за пренос на информация между ученици и учители и всеки учител може да качва файлове от компютър, както и да осъществи връзка между интерактивна дъска и мобилните устройства на учениците в час.

Конкурсът се организира по повод отбелязване на националния празник 3-ти март и в подкрепа на българските училища, за да станат те модерно и приветливо място за обучение, съобщиха от училището.       

Mariya Koleva Nu Otets Paisii20220502

Организаторите на конкурса поздравиха първокласничката Мария Колева, чиято рисунка спечели наградата и пожелаха от сърце на всички ученици здраве, нови успехи по пътя на знанието и да помнят завета на Отец Паисий: „Българино, знай своя род и език!”.
Loading...