trolei2021.jpg

Започналите ремонтни дейности на път II-37 Пазарджик - Пещера – Батак и в частност ул. „Царица Йоанна“ в областния център, попадаща в 17-километровата отсечка между Пазарджик и Пещера, която ще се ремонтира в първия етап, възпрепятстваха движението на тролейбусите. От днес движението на превозните средства се осъществява само в едната лента, което на практика прави невъзможно преминаването на тролеите по линия 1Е и 2Е от кръговото кръстовище на моста на река Марица по улица „Царица Йоанна“ до ж.п. гарата.

В тази връзка от днес всички тролейбуси ще пътуват по маршрута през Търговията, съобщиха от транспортната фирма. Това означава, че след моста на река Марица тролеите от всички линии ще пътуват по маршрут: улица „Мильо Войвода“ -покрай плажа, през Търговията до ж.п. гара Пазарджик и обратно, а спирките по ул. „Царица Йоанна“ временно ще бъдат неактивни.

Поднасяме своите извинения на пътниците за причиненото им неудобство и уверяваме, че промяната е временна, и движението ще бъде възстановено според установените маршрутни разписания при първа възможност.

ПА медия
Loading...