Lidl_GrillAndBeer_FHD.jpg

С всеки следващ топъл слънчев лъч навън, когато природата е отворила широко своите обятия за някое друго лятно изживяване, нещо в нас постоянно напира да ангажираме любимите си приятели, да грабнем подходящите грил приспособления за отличен вкус и да се отдадем на едно изцяло запомнящо се грил изживяване. Но както всяко прецизно сътворение, така и грил майсторството си има своите скрити тайнички и похвати, с които да се постигне отличителния вкус. Знаем, че тази тема е особено чувствителна за всички изкусни грил майстори, които се раздават от цялото си сърце, и за които вкусът от прясно изпеченото месо е една истинска светиня. И точно затова ще се опитаме да бъдем изключително деликатни и да даваме скромните си съвети с подбран и подходящ вкус.

Подготовката, без която не можем

 Започваме, разбира се, с може би най-важната част а именно подготовката. Знаем, че свободното време е изключителен кът в днешното съвремие, но няма как да впечатлим своите любими дегустатори, ако не си отделим няколко минутки, за да се подготвим подобаващо за нашето гриловано творение. Тук трябва да сме сигурни, че всичките подправки, от които имаме нужда, са налични, маринатата ни вече е готова да “приюти” месните деликатеси, а грилът ни е добре изчистен и подготвен за поредно вкусно лятно пиршество. Не трябва да забравяме и за изключително подходящите бирени аперитиви, които трябва да са прилежно подредени в хладилни чанти и достатъчно изстудени, за да могат да утолят жаждата във всеки един момент. След изпълнението на всички тези изключително важни  стъпки, можем смело да преминем към  основната част от приготвянето на вкусен и запомнящ се грил.

 Вкус без подходящи продукти няма

 Искаме за нашите грил деликатеси да се носят вечни истории и мистични легенди? Искаме на всеки следващ фирмен банкет или семейно събиране да се споменава с горди поздрави нашият изкусен грил майсторлък? Тогава в никакъв случай не трябва да правим компромис с може би най-важната част от всяка една цър-пър идилия, а именно качеството на продуктите. Свежестта трябва да е неизменна част от тях, а вариациите от вкусове и предложения трябва да могат да задоволят и най-изискания и претенциозен вкус. Ако искаме наистина да впечатлим нашите другари по маса с вкус  аромат, то тогава трябва да заложим и това лято на  продуктите  “Грил майстор” на Lidl, с която ще придадем забележителен вкус на всяко едно грил събиране. Освен това Lidl ще зарадва потребителите на мобилното приложение Lidl Plus с тематични летни награди, като през целия юни всяка покупка за над 30 лв., маркирана на касата с приложението,  носи на 100 късметлии чисто нов грил, с който те да стартират своите летни преживявания, както и купони за пазаруване на стойност 200 лв. през мобилното приложение. Само не трябва да забравяте след това да потвърдите и участието си, за да се наслаждавате спокойно на прекрасното грил приспособление, което може да спечелите.

 Тайната съставка

 За някои тайната се крие в точното количество на сол в месото, за други това са разни интересни ритуали за крехкост и сочност, но за нас това не е нищо повече от една широко разпространена и достъпна навсякъде около нас съставка, а именно любовта! Приготвянето с нужното отношение и любов към всеки един детайл в грил кулинарията е една от най-сигурните и лесно откриващи се съставки, с която можем да впечатлим всяко деликатно и търсещо изящното грил съвършенство небце. Всеки от нас разполага с тази така тайна и мистична съставка. Така че не забравяйте да слагате от нея по някоя друга едра щипка във всичко, което приготвяте, защото винаги е по-вкусно и по-сладко с нейното присъствие! Затова… правете грил и любов, а не безвкусица, за да ви споменават след това с добро

 

 

 
Loading...