Lidl_Press_FHD_20220721.jpg

Подходящата интериорна декорация е може би едно от най-важните неща, с които можем да създадем най-приятната и уютна атмосфера в нашия  скъп дом. Тематичните цветове, материи и комбинации при избора на основните ни предмети във всяка отделна стая, могат да създадат за нас една доста приятна и любима обстановка, с която да се почувстваме наистина на правилното място. Но понякога онези малки интериорни детайли като възглавнички, вазички или цветни растения поемат цялата важна отговорност на това да се чувстваме “истински вкъщи” в нашия любим дом. Но кои са онези подходящи и напълно бюджетни растения, с които можем да освежим цветно нашия апартамент, къща или двор, ще разгледаме в следващите редове.

Мини орхидея

 На домашната библиотека, на малка масичка до дивана или поставена върху нощното ни шкафче, мини орхидеята може да бъде нашият перфектен интериорен детайл, с който да внесем малко цветна свежест и красота  вкъщи. Основният факт, поради който орхидеите са толкова популярни растения за домашна декорация, е техният траен и продължителен цъфтеж. Една мини орхидея може да краси със своите прекрасни цветенца нашата стая в продължение на 6-9 месеца, което е напълно достатъчна и заслужена причина, да я поставим под номер едно в нашите предложения за свежа и бюджетна декорация за домашните ни пространства.  

Лавандула

 Ако искаме да комбинираме красивото с успокояващото, то можем да “засадим” няколко стръка красива лавандула на някое забележително място в дома ни. Това многогодишно вечнозелено растение може да достигне до 50 см. височина, като неговият приятен лавандулов аромат действа успокояващо и носи красива и приятна хармония из цялата стая, в което е поставено. Ако искаме да отглеждаме лавандула у дома, то трябва да знаем, че тя обича да се помещава в по-голяма саксия и обича неистово топлата слънчева светлина. Сега можем да открием това растение и още много други цветни предложения за декорация в Lidl, и то на повече от бюджетни цени. Красиви и ароматни рози, хризантеми и астри ни очакват всеки ден във веригата магазини, където на едно място освен да закупим освежаващи интериора ни детайли, можем открием и почти всичко друго, което е нужно за уютната семейна обстановка на всеки един дом и трапеза.

 Мини кактуси

 Последното ни предложение е леко екстравагантно и боцкащо, но пък затова изключително подходящо за всеки един различен и разчупен интериор. Както лавандулата, така и кактусите обичат да поглъщат солидно количество слънчева светлина, така че ако искаме да украсим дома си с това прекрасно растение, то трябва да го поставим в светлите и топли пространства на нашата стая. Трябва също да знаем, че ако успеем да поглезим подобаващо кактуса, и на него му харесат милите ни грижи, то той може да ни впечатли със своя красив и пъстър цъфтеж, който е изключително забележителен и запомнящ се.

 Това бяха нашите кратки предложения, като всеки един дом може да придобие един по свеж и цветен вид, когато в него се намира някое прекрасно естествено растение. Просто трябва да открием най-подходящото и точно цвете, с което да допълним по най-уютния и красив начин декорация по нашия скъп и мил дом.

 

 
Loading...