veliland3.jpg

На 30 юли във Велинград отвори врати атракционният комплекс „ВелиЛенд“ с цирка с най-голямото шапито в България. Първите гости на „ВелиЛенд“ станаха зрители на тържествен цирков спектакъл. Приятели, партньори, медии и велинградчани заедно споделиха емоцията от новата дестинация за забавления.

Разположен върху повече от 70 декара, „ВелиЛенд“ е планиран като културно-атракционен център и етно селище с най-впечатляващото цирково шапито в България, лунапарк, затворен детски център и конна база със затворена зала за конна езда.

Идеята ни е да е предоставим възможност на деца и юноши да развиват двигателната си активност, докато се забавляват и учат нови неща,“ посочва Илия Кадинов, основател на „ВелиЛенд“. Велинградският предприемач развив дейността си в  бижутерийния, мебелния, хотелиерския и развлекателния бизнес, има ветеринарна клиника и спа хотел за животни.

Предвиждаме широк кръг развлечения за малки и големи, за да превърнем това място в притегателен център за изкуство и забавление без аналог в България. Проектът е смел и много мащабен и сме вдъхновени от подкрепата и възторжените отзиви на първите ни гости. Вярваме, че под нашето шапито ще се провеждат не само най-изумителните циркови шоу програми с артисти от цял свят, но и други бляскави събития. Предстои ни надграждането на комплекса с нови атракциони, откриване на конната база и още много страхотни изненади“, допълва Кадинов.

Откриването на „ВелиЛенд“ стартира с цирка, а поради големия интерес атракционният парк отваря врати по-рано и от 3 август ще приема посетители. Зоната с аквапарк разполага с множество батути, воден надуваем басейн с пързалки с диаметър 14 м, еко площадка, електронни игри с жетони, а за родителите е предвидена релакс зона и food court. В духа на най-новите технологии всичко на територията на „ВелиЛенд“ се заплаща безкасово посредством магнитни карти или часовници.  

Циркови спектакли ще очароват публиката всяка седмица от четвъртък до неделя, а билети могат да бъдат закупени на касите на „ВелиЛенд“ два часа преди преставление и на https://tickets.veli.land/.

Снимки: ВелиЛенд

 

 


veliland2.jpg
veliland1.jpg
veliland_g.jpg


Loading...