kravodar_police.jpg

Стажанти от центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на МВР участваха в доброволна кръводарителска акция. Такива акции се провеждат в Центъра ежегодно и възпитаниците на полицейския център са едни от най-активните в цялата област, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

Днес специализирани автомобили, лекари и медицински сестри от Районния център по трансфузионна хематология в гр.Пловдив пристигна в ЦСПП-Пазарджик и проведе кръводарителската акция. В нея доброволно взеха участие стажант-полицаи от СДВР, Главна дирекция „Гранична полиция” и Главна дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма”.

Тези чудесни млади хора осъзнават огромното значение на кръводаряването и имат вътрешното убеждение, че стават съпричастни в спасяването на немалко човешки животи, коментираха от ръководствата на Академията на МВР. От там и от ЦСПП-Пазарджик изразяват своята благодарност към стажантите и им пожелават да продължават да са пример за човечност и хуманно отношение.
Loading...