antoni_varbev_obl.jpg

Председателят на Районната избирателна комисия в Пазарджик Антони Върбев получи днес печата на комисията от Областния управител Трендафил Величков. Антони Върбев беше избран за председател с решение на ЦИК от 13 август 2022.

Негови заместници са Христина Ганчева и Васил Стефанов, секретар е Али Чешмеджиев, а членове са: Христо Вълков, Стефан Димитров, Янчо Дрянов, Боряна Дунгарова, Лъчезар Минев, Виолета Ценова, Юсуф Мехмедов, Иванка Гатина, Атанас Петров.

Областният управител Трендафил Величков пожела успешна и ползотворна работа на РИК Пазарджик в подготовката и провеждането на предстоящите избори и допълни, че областна администрация е осигурила технически и материално комисията, създадена е необходимата организация с община Пазарджик и „Информационно обслужване“ АД за обезпечаване работата на РИК Пазарджик. В областната администрация Пазарджик и във всички общини са формирани организационно-техническите екипи, които осъществяват подготовката на изборния процес в координация с администрацията на Министерски съвет. По указания на ЦИК вече тече и организацията на областно ниво за провеждане на демонстрационно гласуване в населените места.
Loading...