hebar_domakin.jpg

Футболен клуб "Хебър 1918" прекрати днес по взаимно съгласие трудово-правните си отнощения със спортно-техническия директор Фулвио Пеа(Италия) и нападателя Есеола Хабиб(Нигерия/Украйна), съобщиха от ръководството на клуба . 
Двамата са свободни да продължат по-нататъшната си кариера без претенции от страна на "Хебър". На този етап няма да бъде назначаван нов титуляр на поста спортно-технически директор.


Малко по-късно от клуба съобщиха, че се разделят с още трима от досегашните си футболисти. 
Договорите на Хлеб Бухал(Украйна) и Олексий Лобов(Украйна) изтичат в края на този месец и няма да бъдат подновени. Поради тази причина двамата украински футболисти са свободни да преминат в нов клуб без финансов иск. В подобна позиция е и досегашният капитан на тима Цветелин Тонев, с който "Хебър 1918" се разделя "по взаимно съгласие". Тази раздяла има и емоционален отенък, тъй като Тонев пристигна в пазарджишкия тим преди точно 6 години, когато Хебър беше с аматьорски статут в Трета лига и заедно с него извървя успешно пътя до елита.

Ръководството на футболния клуб изказва благодарност на Хлеб Бухал, Олексий Лобов и Цветелин Тонев и им пожелава още много бъдещи успехи и щастливи моменти на зеления терен и късмет в живота.
Loading...