mbal_pz1.jpg

Агресивен водач на автомобил е задържан за хулиганство от служители на РУ-Пазарджик, съобщиха от Пресцентъра на ОД МВР - Пазарджик.


През нощта на вторник срещу сряда автопатрул при полицейското управление в областния град предприел проверка на автомобил. Водачът му не се подчинил на разпорежданията на полицаите, които го последвали със служебния автомобил и не след дълго успели да го спрат. Оказало се, че зад волана е 47-годишен пазарджиклия. Той отказал да бъде тестван с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, държал се непристойно, обиждал и ругал униформените. Въпреки неговата съпротива полицаите му поставили белезници и го отвели в ЦСМП-Пазарджик, където продължил с арогантното си поведение. Там се заканвал на органите на реда и на техните семейства. С тези си непристойни действия мъжът предизвикал възмущението и на целия медицински персонал. Скандалджията е задържан в ареста на РУ-Пазарджик, а спрямо него е образувано бързо производство за хулиганство.

Други трима шофьори са задържани през изминалото денонощие в областта. По време на засилените проверки по пътищата органите на реда засекли 38-годишен мъж от Белово, 57-годишен от Сърница и водач на 45 години от Пазарджик. Те били зад волана на автомобилите си под въздействието на алкохол над 1.2 промила. Шофьорът от Белово бил и с отнето свидетелство за управление на МПС. Така мъжете прекарали нощта в арестите на полицейските управления в Септември, Велинград и Пазарджик. Спрямо тях се водят бързи производства. 

 

 

 
Loading...