blago_solov2021_0427.jpg

В писмо до ПА медия бизнесменът и общински съветник Благо Солов обявява благотворителна кампания с апел към всички, които могат, да се присъединят. Публикуваме писмото му:

Заедно можем повече!

Здравейте приятели,
Заедно с група ентусиасти и тази година организираме акция по събиране и раздаване на хранителни помощи за Великден на самотни възрастни или болни хора, както и на семейства в неравностойно положение.
Вече над 3 тона храни бяха закупени и стигнаха до нуждаещите се.
Организирахме се в най-голямата пазарджишка фейсбук група за споделяне – „Аз съм от Пазарджик”.
Никой не ни е карал. Никой не го е искал от нас.
Сами преценихме, че можем да го направим.

Всеки дарява каквото и колкото може.
Приемаме дарения от брашно, ориз, боб, олио, месни или рибни консерви, зеленчукови консерви и всякакви други храни и, разбира се, козунаци.

Можете да се присъедините към нас като ни пишете във фейсбук групата „Аз съм от Пазарджик” и дарите каквото прецените - малко, но от сърце!
Координатор на акцията е Димитър Попов.

Нашите възрастни баби и дядовци се радват на всичко. Много от тях са самотни или болни, пропуснати от социалните работници и забравени от църквата.

Повярвайте ми, един килограм захар или козунак подарен от сърце, върши много повече работа, от всички захаросани честитки , с които местните управници или мераклии за власт ще ни залеят следващите няколко дни.

Заедно можем да зарадваме повече хора.

Благо Солов
Loading...