burq1.jpg

Тодор Попов посети един от множеството обекти на територията на Пазарджик, в които вече втори ден екипи на общинското мероприятие „Стопанисване и управление на общински пазари и комунални дейности“ отстраняват последствията от разразилата се мощна буря в неделя привечер.

В градинката на квартал "Младост" той заяви, че иска да засвидетелства отношението си на уважение към работещите в бюджетното мероприятие, което поддържа физическата среда в града.
"Защото ние обикновено не забелязваме техния труд, тъй като приемаме всичко за даденост: че трябва да е окосено, че трябва да са изрязани дърветата, че трябва да е подредено и т.н. Обаче, като станат проблеми, като тези отпреди два дни, свързани с Майката природа, които никой не може да предвиди, а и никой не може да се пребори, всичко ляга на плещите на тези момчета - паднали дървета, счупени клони, нарушена физическа среда, изпотрошени пейки и още куп други последствия", поясни Тодор Попов.
Той подчерта, че заедно с пожарникарите, екипите на Общината са положили неимоверни усилия да възстановят физическата среда.
"Само в тази градинка бяха паднали 5 дървета преди ден и половина. Сега почти всичко е изчистено. Тези два дни те не спряха. Затова тези момчета заслужават уважение. И аз съм тук, за да им го кажа: Момчета, благодаря Ви за вашата видима и невидима работа. Поддържането на един град не е просто нещо. Аз искам да им благодаря още веднъж сърдечно и заявявам, че ще ги наградим. Още утре ще получите своите премиални, скъпи приятели", каза още кметът на Пазарджик и увери, че работещите в общинските звена ще продължат да изпълняват работата си отговорно, за да бъде Пазарджик чист и подреден град.

 

 

 


burq2_tp.jpg


Loading...