stefan_mirev2021_04_sept2.jpg

Специалният ден започна с представянето на изложба с Лесичовското съкровище, открито през 1977 година край населеното място. След това г-н Мирев, заедно с кмета Серьожа Лазаров, поздравиха най-възрастния жител на Лесичово и родителите на най-малките бебета - Кирил и Стиляна.

Стефан Мирев се обърна и към всички жители на общинския център, акцентирайки на важната връзка с миналото, каквото е показаното съкровище.

 „Тази безценна връзка с миналото има уникално въздействие днес. И се замисляме дали и ние ще оставим такава силна следа след себе си. Ето днес сме тук, кметът и неговият екип, аз в качеството си на народен представител, представители на различни институции. Всички ние имаме отговорност към Вас и към себе си да работим така, че утре споменът от нас да е положителен. В Лесичово и общината са поставени отлични основи за това. Тук се работи упорито и се постигат резултати. В мое лице имате сигурен гарант, че добрите идеи ще имат нужната подкрепа и заедно с вас ще ги отстоявам", допълни народният представител.

 Празникът в Лесичово продължава през целия ден със специална програма, ориентирана към най-малките, много фолклор и веселие. Денят бе ознаменуван и със засаждането на дърво от името на най-младите жители на селото.

Stefan Mirev V2021 04 Sept


stefan_mirev2021_04_sept.jpg


Loading...