RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
„Ние не сме безразлични“ към глобалното затопляне и „губи ли ни времето Фейсбук“ са част от темите за дискусии в Икономиката

ПГИМ ПазарджикВ края на март възпитаниците на Професионална гимназия по икономика и мениджмънт в Пазарджик ще отбележат 57 години от създаване на учебното заведение. Учениците на елитната пазарджишка гимназия са подготвили поредица от инициативи свързани с празника. Програмата предвижда той да стартира на 26.03.2012 г. с пресконференция на тема „Ние не сме безразлични“, във връзка с глобалното затопляне от X Б клас, 12:30 часа конферентна зала.
„Губи ли ни времето Фейсбук“ е темата на дебат, който ще се състои между X и XI клас на 29.03.2012 г. от 12:00 часа в конферентна зала.

Ще бъде проведен конкурс в проза и поезия на тема „Моето училище“, представяне на презентация на английски език на тема „История на ПГИМ“ на учениците от VIII Г клас, фотоизложби на тема „Един ден на IX Ж клас“ и „Отвори прозореца и погледни навън“, както и изяви на клубовете „Процент и половина“ и „Пи“.
На 29.03.2012 г. учениците от XI В и XI Ж клас ще покажат наученото по Маркетинг. Те са изработили проекти за оригинална търговска марка и опаковка на шоколад под мотото „По-сладко от шоколад“. Проектите могат да се видят от 13 часа в конферентна зала, ще бъдат излъчени победители.
Финалът на тържествата по отбелязване на 57-мата годишнина е на 30 март с програма, в която ще бъдат показани постиженията на училищния театър „Сълза и смях“, мажоретен състав „Балет Пик“, танцови и песенни изпълнения на надарени ученици.
Програмата ще завърши със спортен празник.


Тази страница е видяна: 2063

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 22 март 2012 - 11:46:32

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Стрелча готви онлайн дискусии на сайта си за възраждане на туризма
Маратон от кръгли маси с водещи експерти по темите организира ГЕРБ
БСП на път да си върне Пещера, губи Панагюрище
Над 20 000 лева месечно губи Йотова
Твърдо БСП губи с 5% в Пазарджишко от ГЕРБ при почти 100% обработени протоколи
Бойка Маринска: Подвигът на този ден е неподвластен на времето
В събота и понеделник ще се полага маркировка, ако времето позволява
С машина на времето „пътуваха” ученици от ПМГ „К. Величков” в Страсбург
РИК: Агитацията във Фейсбук не е нарушение
Единадесетокласници от Математическата гимназия се върнаха по проект във времето на нацистката пропагандаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5387 сек., 0.4585 от тях за заявки.