RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Отличниците на МГ-то получиха с дипломите си и парични награди

mg_dip12.jpgНагради от 35 лв. и безплатна дебитна карта за завършилите с пълно отличие МГ "К. Величков" и по 25 лв. и също безплатна дебитна карта на всички зрелостници с успех над 5,50 предостави банка ДСК.
Паричните награди от по 500 лв., учредени от  Випуск- 1987 г. на Гимназията по повод 25-годишния им юбилей от завършването, получиха двама от най-изявените ученици - Ивалина Минова и Янислав Щерев.
"Ивалина и Янислав са най-добрите от най-добрите, успехът и усилието трябва да се забелязват и поощряват", каза при връчването на наградите председателят на Инициативния комитет,Аделина Чопанова, която е преподавател в училището.
Пълните отличници на Випуск-2012 са 7, а 49 завършват с успех над 5,50. Тази година общо 156 момчета и момичета завърщват успешно едно от най-престижните училища в Пазарджик.
 На снощната тържествена церемония за връчване на дипломите на дванайсетокласниците официални гости бяха народният представител Гинче Караминова и началникът на образователния инспекторат Йордан Чалъков.
„Надявам се да продължите своето образование  в българските университети и намерите своето призвание и реализация в нашата страна, защото България има нужда от своите млади хора",  каза в  приветствието си Гинче Караминова.  „Сега сте отличници в училище - mg_dip12_1.jpgбъдете такива и в живота, защото уроците не свършват с последния училищен звънец“, посочи  Караминова и пожела на всички зрелостници  успех в преодоляването на новите житейски предизвикателства, преди да връчи дипломите на най-добрите.  Отличниците получиха личен подарък и от името на народния предствател.
Тази страница е видяна: 2495

 Публикувано от: pamedia на вторник 19 юни 2012 - 09:55:47

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Кметът връчи награди на отличниците от Випуск`2015
141 абсолвенти на Висшето училище в Пазарджик получиха дипломите си от ректора акад. проф. д-р инж. Димитър Димитров
Двама бадминтонисти получиха парични премии от Община Пазарджик
Две успешни бадминтонистки получиха парични премии от Община Пазарджик
Две дами получиха парични премии за участието си в кампанията за по-чист Пазарджик
Парични награди за ученици, включили се в кампанията „Рециклиращо предизвикателство“
Община Пазарджик ще стимулира активните граждани, спортисти и ученици с предметни и парични награди
Ученици от XI клас и преподавателят Ана Семерджиева от ПГМЕТ - с награди, грамоти и парични стимули за успехите си
Тримата олимпийци - Ренета Камберова, Николай Байряков и Димитър Кръстанов - с грамоти и парични награди от Община Пазарджик
186 асарелци получиха награди за професионални постижения и дългогодишен стаж в компаниятаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5189 сек., 0.4380 от тях за заявки.