RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Бойлери за парно показват на Есенния панаир в Пловдив
    Бойлери, осигуряващи отоплението на дома, са сред новостите за българския пазар, които ще бъдат показани на Международния технически панаир в  Пловдив. Той ще се проведе от 24 до 29 септември 2012 г., а досега заявки за участие  са подали фирми от 42 държави, уточняват от Пресцентъра на Панаира.
    Съоръжението  представлява
специален съд, комбиниращ бойлер за гореща вода и буфер за отопление.  Подгрява едновременно хигиенична вода за битови нужди  и за домашната отоплителна инсталация, обясняват от българската фирма „Нови енергийни системи“, чиято разработка е иновативният продукт. Той е в два варианта и използва различни източници на енергия.
    Предприятието ще представи и новост от европейски мащаб в рамките на Международната изложба за енергетика и екология „Енеко“. Това е котелът за твърдо гориво с електронно управление BURNiT WBS Active, предназначен за отопление на средни и големи помещения. Към него може да се монтира  газова, нафтова или пелетна горелка.
    Модерни икономични системи за отопление и климатизация ще демонстрират над 40 изложители, които са сред участниците в „Енеко“. Една от тях е системата за централна вентилация на жилищни и бизнес сгради „Mono tube UltraSilence system ELS“ - европейска новост, представена от българската фирма „Фидокс“. Оборудването е програмирано за 20 операции, а елегантната визия на вентилиращите тела им е спечелила редица отличия за дизайн.
    Новост за европейския пазар са и апаратите за пречистване на питейна вода за бита на италианската компания „RG Italia Production”. Те съвместяват два метода за обработка, поставят се лесно навсякъде като домакински уред.
    Това са част от модерните продукти, които ще може да се видят в Международната изложба за технологии и управление на водите „Акватех“. Повечето фирми са ориентирани към съвременните методи и техника за пречистване на битови, промишлени и дъждовни води. Станции, базирани изцяло на биотехнологии и работещи без ток, презентира българската фирма „Биорок“. Новост за нашия пазар са измервателните уреди за определяне на състава и качеството на водата, които предлага компанията от Китайско Тайпе  „Гон До Електроник“.
    Освен разработки за екологията, енергетиката и водите, в най-големия форум за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа ще бъдат показани най-новите тенденции в областта на машиностроенето, строителството, химията, електротехниката и електрониката, информационните технологии, автомобилната индустрия, транспорта и автосервизното оборудване, минната промишленост. Очаква се над 100 000 гости от страната и чужбина да посетят изложението, което се организира от Международен панаир Пловдив. 
Тази страница е видяна: 1164

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 30 август 2012 - 14:03:39

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Машини с много екстри показват на Есенния панаир в Пловдив
Инструменти за финансиране представят на Есенния панаир в Пловдив
Коли от 6 марки в томболата за посетители на Есенния панаир в Пловдив
Национална кампания за бизнеса стартира от Есенния панаир в Пловдив
Светещи бои се очаква да бъдат хитовите експонати на Есенния панаир в Пловдив
Гурме деликатеси и екохрани показват на „Фудтех 2015“ в Международен панаир Пловдив
За четвърти път в рамките на Есенния панаир „Интермин експо”
Посетителите на Есенния панаир ще избират награда между 5 модела автомобили
Изложение за авточасти с 10 шоу програми в Международен панаир Пловдив
Виртуози на волана правят нощно шоу в Международен панаир ПловдивТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5523 сек., 0.4890 от тях за заявки.