RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Бойка Маринска: До 15 ноември ще номинираме и кандидати за останалите 10 общински структури. Приоритет ни са младите хора (интервю)

Бойка МаринскаГ-жо Маринска, оглавихте областната организация на млада партия.  Навярно основната Ви задача ще е да изградите структурата?

Млада, но с устойчиво покачващ се рейтинг. Вчера на Национален съвет беше утвърден Областният координатор и общинската структура на Пазарджик.

На кого ще разчитате? В Пазарджик движението има общински лидер, а в другите общини?

Продължаваме да работим и до 15 ноември ще номинираме и кандидатите за останалите 10 общински структури в областта. Необходимо ни е време, за да сме сигурни, че сме подбрали най- подходящите хора за утвърждаване от Националния съвет. В "Движение България на гражданите" приоритет са младите хора, защото ние сме тези, които поставяме техните проблеми – безработица, образование, конкуретоспособност. Ще разчитаме на тях, както и на всички останали, които имат опит в политиката и са доказали качествата си.

Какво е характерно за структурата? Как се вземат решенията?

Характерно за структурата е, че тя е отворена, т.е. съставът и може да се допълва, което дава шанс на всички,които работят и се докажат, да се присъединят. Решенията ще се вземат с консенсус, защото смятам, че само така ще се поеме отговорност от всички и ще се зачете мнението на всеки.

Какво беше водещо лично за Вас, за да се присъедините към движението на г-жа Кунева?

Енергията ,която генерира Движение България на гражданите за постигане на поставените цели. В това лично се убедих при срещите си с хората от ръководството и тези по места. Г-жа Кунева е човекът, който даде зелената  светлина на  България за влизането и в ЕС и сега е време с общи усилия да се превърнем в истински европейци. Другото, което ме мотивира, е изграждането на модерна, европейска и перспективна десница. Време е да се сложи край на латиноамериканския модел. Защото след 22 години думата „демокрация” се изкриви, девалвира и се превърна във фасада, зад която отделните партии се договарят помежду си и си разпределят ролите.

И един въпрос преди изборите – как ще избегнете вечните драми при реденето на листите?

Драми няма да има при редене на листите, защото ние сме единствената партия, която не се разкъсва от вътрешни противоречия и защото да си в листата, за никого не е самоцел. И друго ще споделя – ние имаме над 1000 членове на сдружението и партията, които не са предявили претенции и работят за каузата без условия. 


Тази страница е видяна: 1610

 Публикувано от: pamedia на сряда 10 октомври 2012 - 16:35:58

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бойка Маринска: Образованието винаги е било приоритет на Реформаторите
Четирима кандидати за директор на училището в кв."Изток", за останалите 8 общински училища в областта - средно по двама
Общински съветник от Пазарджик кани младите хора да се включат в програма за личностно развитие
Народният представител Бойка Маринска - с приемен ден в Пазарджик на 30 ноември
Бойка Маринска: Над 50 от общо 60 внесени от мен промени в Закона за предучилищното и училищното образование са приети /интервю за в. "Знаме"/
Бойка Маринска е областен лидер, а Гергана Табакова – общински, на партията на Кунева
Бойка Маринска: Листата на Реформаторски блок-Глас народен е само от хора от региона, специалисти в различни сфери на дейност
Бойка Маринска: С въвеждането на електронния вот, очакваме сериозно нарастване на броя на гласувалите млади хора в страната и на българите в чужбина
Местните структури на БСП редят кандидати за народни представители
Бойка Маринска от „Реформаторски блок-Глас народен“: Надявам се с гласа си избирателите да изпратят в Парламента хора, които ще работят и ще изпълняват ангажиментите си. Ние в търгове не участвамеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5327 сек., 0.4489 от тях за заявки.