police_nachalnici_sept_p_6te.jpg

Двама нови началници на районни управления бяха представени днес пред състава на двете структури от директора на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Петко Шотлеков. Със заповеди на Министъра на вътрешните работи за началник на Районното управление в Септември е преназначен главен инспектор Даниел Бараков, а неговото място като началник на полицейското управление в Панагюрище заема главен инспектор Николай Барбалов.


Главен инспектор Даниел Бараков е в редиците на МВР от 2005 година. Преминал е последователно през различни изпълнителски и ръководни длъжности.
През 2018 година оглави полицейското управление във Велинград, а през юли миналата година бе преназначен за началник на районното управление в Панагюрище. Със заповед на Министъра на вътрешните работи от днес вече ръководи РУ-Септември.
Главен инспектор Даниел Бараков е семеен, с две деца.

Главен инспектор Николай Барбалов започва работа във вътрешното министерство през 2000 година. Бил е оперативен работник по направление на криминална и икономическа полиция. От 2014 година е началник на група „Криминална полиция“ при Районното управление в Панагюрище, а от днес вече е и негов началник.
Главен инспектор Барбалов е семеен с едно дете.

 

 

 


police_nachalnik_ru_p_6te.jpg
policde_nachalnik_na_RU_Septemvri.jpg


Loading...