frezkoliada202200601a.jpg

Над 200 деца от 9 клуба в страната изпълниха зала „Иван Симеонов“ в Зоната на здравето в Пазарджик на поредния турнир, част от мащабното спортно събитие в Пазарджик „Фрезколиада”. Художествената гимнастика събра на едно място изключително талантливи деца – на възраст от 4 до 13 години. Турнирът бе както за индивидуално, така и за ансамбли.

Председателят на „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ Ренета Камберова откри турнира и проследи с интерес представянето на бъдещите свои наследнички. Олимпийската медалистка награди състезателките с медали, а някои от тях получиха и специални ленти с индивидуални призове, като Мини Мис, Мис Усмивка, Мис Турнир и т.н. Всички участнички получиха специални картички с автографи от олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Токио.

 Росица Черкезова - представител на пазарджишкото предприятие за производство на млечни изделия „Лакрима”, която е един от основните организатори на „Фрезколиада”, също присъства на турнира и награди част от гимнастичките. Тя получи специална лента от Ренета Камберова за Цялостен принос за развитието на спорта в Пазарджик.


frezkoliada202200601.jpg
frezkoliada202200601b.jpg


Loading...