viart20230422.jpg

На 22 април 2023 /събота/ от 11:00 ч. Фондация „Ви Арт“ организира инициатива в Дома за стари хора в с. Главиница, община Пазарджик.

Всички доброволци и фотографи, които ще се включат, заедно ще дарят един специален ден на възрастните хора от Дома. Със съдействието на фотографа Александър Иванов /Masteral/ те ще организират фотостудио на терен и ще снимат над 40 възрастни дами и господа от дома. На място ще разпечатат снимките, ще ги рамкират и ще ги подарят на новите си приятели.

„За нас ще е много ценно да създадем едно изключително преживяване на възрастните хора, да ги заредим с положителни емоции, внимание и добро отношение.

Благодарим за сътрудничеството на директора на Дом за стари хора, с. Главиница, г-жа Дима Пеева и нейния екип, които сърдечно приеха идеята“, споделиха организаторите от фондация „ВиАрт“

Фотографските инициативи “Великденска кампания“ се организират по проект #АртФотоЛаб, който насърчава активности за артисти-любители от всички възрасти, като представя фотографското изкуство по достъпен и ангажиращ начин за местната общност.
Loading...