holidaypark1694690794144.jpg

Общо 20 бизнес обекта на известни търговски марки е събрал HOLIDAY PARK Пазарджик. Завършването на целия комплекс беше отбелязано с официално откриване. На празничния Кръстовден отци от Пазарджишка духовна околия отслужиха водосвет за здраве, а тази вечер празникът продължава с изпълнения на Гъмзата Брас Шоу и Берковската духова музика.

Председателят на Съвета на директорите на „Видеолукс холдинг“ Тодор Белчев, областният управител на Пазарджик Валентина Кайтазова и кметът Тодор Попов прерязаха лентата на изцяло обновеното пространство на останалите руини от някогашния месокомбинат на Пазарджик.

„Радвам се да съм в този град, защото тук всичко се сбъдва и градът работи с бързи темпове, защото има добро ръководство, което помага на всяко едно начинание и тук нещата се случват!“ Това заяви предприемачът Тодор Белчев и продължи да уточнява какво се е случило: „Тук се случват 20 обекта, които успяхме да направим в рамките на една година, тук се случва и проект с красива автомивка и до нея ще хъб за зарядни станции за електромобили от най-мощните такива – 150-180-ватови, тук се случиха и две прекрасни помещения за деца, които да се занимават и обучават. Тук нещата са малко по-големи, по-красиви, по-добри като че ли. И това е благодарение на общината, на фирмата, която го направи, на хората, които работят, защото всеки от тях е дал по нещо, за да се случи тази наистина завършена концепция, наречена Холидей парк“. С тези думи Белчев се обърна към кмета на Пазарджик Тодор Попов, за да благодари за подкрепата.

Кметът припомни какво е представлявал терена преди 2 години – запустяло буренясало място. „А сега е място, с което градът ни със сигурност се гордее – едно място, където са открити 600 работни места, място, където се предлагат стоки и услуги на европейско и световно място, виждаме едно място, където хем може да починеш, да се разходиш, хем да напазаруваш. И заслуга за това има г-н Белчев. За мен е чест, че го познавам. Нито един мащабен човек не отива в място, където няма мащаб и перспектива! Затова неговото присъствие тук и на неговите партньори, които вече са и наши партньори, е атестат и за тях, защото са при нас, и за нас - защото те са при нас. И аз съм горд от този факт. Защото никой не прави бизнес там, където няма условие за това –административни и потребителски“. Това каза Тодор Попов и подчерта, че всички трябва да се гордеем с постигнатото заедно, защото тук се предлага услуга каквато малко градове могат да предложат.

Тодор Попов благодари и за предоставените безвъзмездно 200 кв.м. кв на първия етаж на единствената запазена в терена съществуваща сграда. Те ще бъдат за школите на Младежкия дом. Реално това са два напълно оборудвани апартамента, които веднага могат да бъдат разделени на 2 зали за занимания на школите за деца и офис за администрация.

Holidaypark1694690730268

Тодор Попов показа на представителите на медиите двата апартамента, които безвъзмездно Тодор Белчев предоставя за занимания на децата от школите на Младежкия дом.

Тодор Попов специално благодари и на всички партньори, които са последвали Тодор Белчев в Холидей парк-Пазарджик. „ Ключовата дума за всяко управление е доверие. Те имат доверие на Белчев, аз му имам доверие, че ще изпипа нещата до всеки детайл,  а той има доверие на нас, че тук няма никой да го рекетира на дребно, да го бави и да му създава неприятни емоции. Затова благодаря Ви за доверието, дами и господа, които сте с нас. Ние имаме амбиция да се развиваме още по-добре. Гордея се с това, което направихте тук всички заедно“, каза още Тодор Попов.

Откриването на HOLIDAY PARK - Пазарджик завърши с изпълнения на ансамбъл „Българе“.


holidaypark1694690730333.jpg
holidaypark1694690730306_.jpg


Loading...