p_kulenski20231123b.jpg

Кметът на община Пазарджик Петър Куленски е изпратил нарочен благодарствен адрес до ръководството, ст. треньора Любослав Пенев, останалите членове на спортно-техническия щаб и футболисти на Хебър, съобщиха от управата на тима.

Писмото е по повод историческия успех с 2:1 на представителния футболен клуб на Пазарджик над рекордьора по трофеи в България - "Левски"(Сф), в 1/8 финален мач от турнира за Купа България. Припомняме, че за първи път в 105-годишната си клубна история ФК "Хебър" елиминира Левски от тази надпревара и буквално изпепели сезона на "сините" от София.

"С този успех Вие вдъхновявате пазарджиклии и доказвате вашия професионализъм в един важен и предизвикателен момент за клуба и за града. Ролята ви е значима за това общността ни да получава добрите примери, от които има нужда, и да се вдъхновява с мотивацията и хъса, на които сте носители", се обръща към хебърци кметът Петър Куленски.

"Благодарим Ви за усилията и достойното представяне като водещ отбор на нашия град. Вярваме във вашите бъдещи успехи и победи и ви пожелаваме отлично представяне и постигане на заложените спортни цели", продължава с приветствието си градоначалника на Пазарджик.

Община Пазарджик категорично ще продължи да подпомага отбора и да търси устойчиви подходи за развитието и финансирането на отборите в града и детско-юношеските школи, се казва още в адреса на Петър Куленски до ръководството, спортно-техническия щаб и състезателите на най-разпознаваемия футболен бранд в Пазарджишка област.

 

 

 
Loading...